A könyv Olvasópróba Stáblista Online rendelés Fórum


 

Könyvünkből eddig több száz példányt ajándékoztunk különböző intézményeknek és társadalmi szervezeteknek.
További részletek

Itt elolvashatja, hogy mit írtak mások a könyvünkről

 


A szerzők:

Kővári Tamás
Kővári Tamás
Okleveles közgazdász, több mint 10 év tapasztalattal az online és IT iparágakban. Az egyik neves hazai fejlesztőcég társalapítójaként már egyetemi évei alatt elkötelezi magát az internet mellett. Számos népszerű, díjnyertes weboldal megalkotása mellett a nemzetközi "La Nuit du web" internetes versenyen is dobogós helyezést ér el. Ezután éveket tölt Németországban az egyik legnagyobb német multimédia ügynökségnél, mint projektvezető és tanácsadó. Hazatérve különböző tanácsadói és vezető pozíciókat tölt be, majd 2003-ban elvállalja az MKM magyarországi leányvállalatának vezetését. Érdemes figyelemmel kísérni blogját a http://blog.kovari.com címen.

Szántó József
Szántó József
Az internetes infrastruktúra-fejlesztés és az online kommunikációs marketing területén dolgozó tanácsadó, az "Internet a patikáb@n" program dél-magyarországi oktatója. Tanulmányai során hosszabb időt tölt Belgiumban és Franciaországban, illetve több alkalommal megfordul az Egyesült Államokban. Az üzleti szférában és a hazai szélessávú fejlesztésekben való aktív részvételét megelőzően két tannyelvű gimnáziumban és a Szegedi Tudományegyetemen is tanít. Már az egyetemi közgazdász képzése idején megalakítja első cégét (Kővári Tamással közösen), amely hamarosan az ország egyik vezető online fejlesztővállalatává válik. Ugyancsak tagja a "La Nuit du web" dobogós csapatának.
Tóthi Attila
Tóthi Attila

Diplomás agrár-közgazdász, tanácsadó-projektvezető az MKM keszthelyi fejlesztőközpontjában. Az MKM "Internet a patikáb@n" képzési programjának projektvezetőjeként nagyban hozzájárult ahhoz, hogy mindössze 9 hónap alatt, az ország 18 pontján közel 600 gyógyszerész ismerhesse meg az internetet.

Könyvünk nem jöhetett volna létre Tóth Erika és Fehér Judit segítsége nélkül.

Előszó:

A könyv I. részének előszavát Z. Karvalics László információs társadalomkutató írta.
A könyv II. részének előszavát Szilágyi Árpád újságíró, PR-menedzser írta.

A könyv tartalmának összeállításában további, értékes segítséget nyújtottak:

Lohner Zoltán
Akkreditált oktató, informatikus és programozó. 6 éves oktatói múltja során vállalati és magánfelhasználók ezreit képezte ki a számítógép-használat és az IT-biztonság területén. Oktatói tevékenysége mellett egy számítástechnikai központ felelős vezetője. Az "Internet a patikáb@n" program vezető oktatója.

Sivák Péter
2002 óta foglalkozik számítástechnika oktatással és programozással. Szakterülete az internetes alkalmazások fejlesztése és a weblapkészítés. Saját informatikai cégének vezetése mellett az MKM "Internet a patikáb@n" program oktatója.

Szilágyi Péter
Felsőfokú rendszerüzemeltetői végzettséggel, valamint 10 évnyi tapasztalattal rendelkezik a kis- és középvállalatok informatikai hálózatainak tervezésével, kivitelezésével és üzemeltetésével kapcsolatban. Saját informatikai cégének vezetése mellett az MKM "Internet a patikáb@n" program oktatója.

Továbbá: Gyenis Bernadett, Ifi Norbert, Koller Krisztián és Bolla Sándor


Borítógrafika, layout és illusztráció: Zaka
Tördelés: Fehér Tamás


Könyvünk tartalmi- és médiapartnere a COMPUTER PANORÁMA magazin, amelynek weboldalát kiemelten olvasóink figyelmébe ajánljuk.

CP

Könyvünk 3. fejezete a VírusHíradó szakmai anyagainak felhasználásával készült. A fejezet tartalmát a VírusHíradó stábja szakmailag lektorálta.

 


   
  2006     MKM Computer Network Kft.        
Internet mindennap Internet mindennap